HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Emilie Christina Mathers Welcome
Trenutni mesec
Emilie Christina Mathers March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Emilie Christina Mathers Gryfondom
167

Emilie Christina Mathers Pihpuff
135

Emilie Christina Mathers Drznvraan
50

Emilie Christina Mathers Spolzgad
130
Emilie Christina Mathers The-bosses
Naj RPG pisec
Emilie Christina Mathers Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Sim
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Kiwi.
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Timothy
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Rose
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Neko-chan
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Mike
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Vic
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Wing
Emilie Christina Mathers Vote_lcap2Emilie Christina Mathers Voting_bar2Emilie Christina Mathers Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Emilie Christina Mathers

Go down 
AuthorMessage
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 3:49 am

Ime: Emilie Christina Mathers
Starost: 16 let
Letnik: 6. letnik
Zgodovina: Emilie živi z staršema, štirimi brati in starima staršema v stari, čudoviti vili na podeželju Anglije. Rodbina Mathers sega v tiste čase, ko ljudje sploh niso še vedeli za obstanek čarovnikov in čarovnic, sega pa tudi v tiste nezaželjene čase, ko so bunkeljni požigali ''coprnike''. Ampak družina se je ohranila vse do sedaj. Stara starša sta se zaljubila na ''poslovni'' poti v Franciji, kjer sta oba vohunila za ministrstvo za čaranje. Po končani nalogi sta si vzela oddih in se preselila na podeželje, kjer še zdaj živijo. Dobila sta sedem otrok, izmed teh šest fantov in eno punco, sedaj mamo naše Emilie. Emiliena starša sta hodila na isto akademijo, se tam spoznala in zaljubila. Prvi je na svet prišel Emilien najstarejši brat Dreco, druga dva sta prišla dvojčka, Lan in Ian, kot četrti otrok je na svet prijokal fantek Evan, zadnja pa je prišla Emilie, ki je pokazala velik talent za čaranje in že kot mala deklica pokazala, da je luskus. Ampak Emilie ni postala vyla, le pol vyla. Babica pa pravi, da je to še vedno dar in da bo lahko očarala moškega, vsakega, ki hoče. In tako je bil vsak, ki jo je spoznal, nad njo navdušen in vsi pričakujejo, da bo odrasla v mogočno čarovnico, ki bo imela velik vpliv na vse okoli sebe. A v njenem življenju ni bil vse tako gladko, kot naj bi bilo. Doživela je veliko hudih stvari, za kar je vilinka, h kateri so skočili po pomoč, našla razlog, češ, da more pretrpeti veliko stvari, če hočejo, da bo močna in uspešna čarovnica.
Seveda pa to ni vse. Pri rosnih 6 letih je Emilien najljubši človek umrl. Pravzaprav, so ga umorili. Njen boter Ikea je bil še mlad, vendar zelo pameten človek, ki se je izuril na Bradavičarki v domu Drznvraan. Ubili so ga neke noči, ko je Emy šla prespat k njemu za en teden. Bil je njena najljubša oseba in skoraj vse, kar je Emilie od življenja odnesla, je odnesla od njega, saj je kot majhna veliko časa preživela pri njemu.
Družina: Oče James je razumevajoč in včasih siten čistokrvni čarovnik, ki naravnost sovraži bunkeljne. Kadar kdo omeni tako imenovane ''nesposobna bitja'', se hitro razjezi, včasih se utrma. Zna pa biti tudi prijazen, še posebej, ko je na žurih in se zabava. Kar pa očetu najbolj teži, je gneča. Vsi tisti stiki z neznanimi ljudmi, govorjenje tik ob ušesu in prerivanje, ni njegov način. Zato se ob času nakupovanja za šolo raje izogne v službo, kjer je mir. Njegov dom je bil Spolzgad, izvoljen je bil za predsednika študentov in svojega doma. Mama Vanessa je ena mogočnih redkih čarovnic, ki je luskus, prav tako vyla. Že od nekdaj je bila proti zlu, zato je dandanes njena služba to, da lovi pokvarjene čarovnike, torej je aurora. Ne prenese, da bi se, medtem ko ona ''dela'', ji kdo motal okoli nog, zato se iz kuhinje večkrat zasliši kričanje, ven pa ponavadi pritečeta dvojčka Lan in Ian z nasmehom na obrazu. Sama je hodila v Drznvraan, bila je predsednica svojega doma.Najstarejši brat Dreco hoče biti zmeraj glavni in se zgleduje po očetu. Bunkeljnov ne mara, in je na las podoben tudi staremu očetu, večkrat rad hudobno zasika, a če si njegov pravi prijatelj, te bo rešil iz vsake zagate. Hodil je v Spolzgad, a nikoli se ni sovražil z Gryfondomci nasplošno. Dvojča Lan in Ian sta zelo nagajiva in igriva. Rada spuščata petarde in naokrog prodajata razne stvari, kot so bomboni z različnimi okusi, petarde, razne zemljevide...vendar sta, tako kot Dreco, prava prijatelja. Znata se spraviti iz zagate tako sebe kot druge in sta prebrisana ter pogumna. Čeprav ju je Klobuk Izbiruh hotel posaditi v Drznvraan sta se le-temu uprla in pristala v Gryfondomu. Brat Evan je zelo umirjen, pogumen in pameten, ne prenesa hrupa in gneče in ne mara, da se mu kdo mota pod nogami in stalno teži. Je navdušen nad divjimi živalimi in ko bo končal Bradavičarko, bi se rad popolnoma posvetil živalim. Spada v Drznvraan. Stara mama Anna rada kriči, a je hkrati tudi zelo umirjena. Ko ji gre kaj narobe, rada stresa slabo voljo na ostale v njeni okolici, rada pa se poda v družbo, kjer ''zažiga'' s humorjem in ima izvrsten spomin. Je pogumna in se ne da kar tako.Šele po najmlajšemu otroku je staremu očetu povedala, da je vyla. Spadala je v dom Gryfondom. Stari oče Percy je zelo pameten in rad hudobno zasika. Je luskus in eden izmed največjih čarovnikov, ki delajo na ministrstvu. Rad je zatežen, vendar je odličen dedek. Kljub pameti je spadal v Spolzgad.
Izgled: Vsaka punca se zagleda v Emiliene oči in vzdihuje po želji, da bi tudi ona imela tašnke oči. Nobeden fant ni prišel mimo nje, ne da bi se zazrl v oči in bil presenečen, kako lepe in velike so Emiliene oči. Še nobeden odrasel se ni mogel upreti, da ji ne bi za vsaj kratek čas pogledal v oči in videl tisto igrivost. Emiliene oči so velike in modro-sive barve. Iz njih seva ljubeznivost, prijaznost in lepota, a ko se Emilie pojavi kakšna ideja, se nagajivo zasvetijo in takrat iz njih seva nagajivost, igrivost, pogum in prebrisanost. Ko pa je Emilie jezna, se le-te hudobno svetijo. Ima izoblikovan obraz na katerem počivajo polne svetlo-roza ustnice. Njeni lasje so dolgi in na koncu valoviti, blond barve. Na pogled je uporniško dekle, a z izjemnim darom, da je že videti vredna zaupanja. Emilie na hrbtu tik pod ramo brazgotino v obliki zvezde. Ima popolno postavo, z srednje velikimi prsi in mišičasto zadnjico. K temu je pripomogel Quidditch, pa tudi vsak dan lovljenja in preganjanja, ko je bila še majhna in se je >>bala<< Lana in Iana. Visoka je približno okoli 170 cm.
Palica: bukovina, vylin las, 30cm ----> palica je odlična v obrambi, napadu, urokih...slabša je edino na področju rastlinovja.
Žival: velika črna sova po imenu Libius z prav tako velikimi zelenimi očmi. Doma na podeželju pa jo zmeraj zvesto čaka še velika bela kosmatinka, psica, po imenu Lala.
Ostalo imetje: Ognjena Strela, plašč nevidnosti in verižica z obeskom-lev, ki rjovi--> znak Gryfondoma, vilinski prstan z rdečim rubinom.
Dom, ki ti je najbližje:Gryfondom
Značilnosti in osebnost: Je prebrisan in pogumen deklič, vreden zaupanja. Vse skrivnosti so pri njej na varnem, in jih ne izda, tudi takrat, ko z zaupnikom ni več prijateljica. Vendar se Emilie po najbolših močeh trudi, da bi ohranila vsa prijateljstva in da bi imela čim majn sovražnikov. Emilie pa sicer naravnost obožuje pustolovščine, ker obožuje adrenalin, izzive in nevarnosti, predvsem pa se nikakor ne more izogniti težavam. Njeni pogumni podvigi so že večkrat dokazali, da Emilie ostaja zvesta dobri strani čarovništva. Sicer pa rada prevzame kako brihtno idejo tudi od Jedcev Smrti in jo preusmeri v dober namen. Zmeraj dokonča prvo nalogo in se, če je le-ta zaključena, loti druge. Ko ji je dolgčas, rada pogleduje skozi okno in trka z prsti po mizi. Svoje prste Emilie zelo obožuje, saj so njeni prsti dolgi in suhi, ne more prenesti pogleda na debele in zamaščene prste. Rada osvaja in predvsem, rada je ljubljena in popularna. Kadar jo je sram, večkrat zardi in se nerodno zahihita, medtem pa prestapa iz ene noge na drugo. Ne prenese pogleda na veliko količino krvi, izogiba se neumnim ljudem in rada uganja norčije. Vendar Emilie nikoli ne bi dopustila, da bi ona lepo odnesla brez kazni, njen prijatelj pa bi moral dolgo v noč čistiti vse pokale, kar jih je na akademiji. Je prava prijateljica in za prijatelje ter družino bi naredila vse. Rada hodi v šolo, saj ima dober spomin in se ji zato ni treba dosti učiti. Z lahkoto se nauči in uporablja uroke, meša napoje in se nauči veliko koristnih stvari. Neprestano se smeje in poskuša druge spraviti v dobro voljo, ko pa je ona sama slabe volje, stersa jezo na druge v njeni okolici. Je prijazna, a hkrati je lahko hudobno nesramna in bojevita. Obožuje Quidditch in ne more brez letenja in čaranja, brez živali in prijateljev, družine, ljubezni, pustolovščin...ne more živeti. Pri živali pa lahko izpostavimo nekatere plazilce, mrčes in podgane, ki jih sovraži. Boji se grmenja.
Najhujša stvar, ki si jo naredil: Se ne spomni
Najboljša stvar, ki si jo naredil:Svojega brata je ubranila pred morakvarjem.
Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ:Ne obžaluje nobene neumnosti,ki jo je naredila. xD
Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj:zmaj in rdeča barva. Ker je zmaj mogočna, čarobna in spoštovanja vredna žival, rdeča barva pa prikazuje borbenost in ognjevitost. Ker je Emilie takšna, kot je. Borbena in ognjevita.
Življenjski cilji: Nima izpostavljenega cilja.Last edited by Emilie Mathers on Thu Aug 11, 2011 6:46 am; edited 11 times in total
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 5:18 am

Bi prosila, da čimprej sporočite, če sem sprejeta ? Very Happy Od radovednosti me bo kar razneslo!

Huala! Like a Star @ heaven

PS: če nisem sprejeta ali če ta dom ne sprejema več, bi prosila, da to tudi napišete Neutral
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 7:37 am

Dobrodošla na forumu! Pohvale za izčrpen opis sam me par stvari moti.
1. To, da je tvoj lik luskust bi u bistvi mogla odobriti jaz in Princ. (sej veš, drugače bi usak hoteu met posebno sposobnost, kr pa se sodeč po prejšnjemu forumu ne obnese). Meni je to sicer ok, bo pa princ odloču kako pa kaj s tem. Isto je glede tistih posebnih predmetov, prstana in zemljevida. Takšni predmeti se dobijo kot nagrade pri nalogah. Dogovori se s Princem glede tega.
2. Poste lahko pišeš šele po tem, ko si sprejeta, ne prej.
3. V pri pisanju RPG postov lahko pišeš le za svojo osebo, ali za osebo, ki nima lastnika (npr. krčmarico pri Treh metlah ali kaj podobnega), nikakor pa ne smeš pisat za druge osebe, kot si to storila v učilnici OPMS ko si pisala za Waza in Kate. Preberi si Pravila [klik], če pa glede česa ne boš prepričana kar vprašaj v Vprašanjih [klik].

Glede pogovorov s kačami in tistih predmetov počakaj, da se oglasi Princ, drugače pa se kar vključi v RPG. Smile

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 7:42 am

Hvala Smile

Ja, za luskusta nisem vedela, a če hočete, bom to popravila...saj ni nujno... Smile samo zelo so mi všeč kače, pa sem se odločila, ne da bi vedela.
2.aha, okej Very Happy torej zdej lahko pišem poste?
3.aaa, to gre tako torej. Pišeš samo zase, za druge pa bodo lastniki napisali? aha, hvala!
Pravila sem si prebrala, verjetno jih nisem razumela tako kot je zaželjeno. Hvala!

Prav, hvala.

PS: ta RPG če lahko vprašam, kje je? Bom poskusila poiskati, čene pa se vrnem sem po odgovor Smile
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 7:45 am

zdej lohko komot pišeš poste Very Happy
ja, ti napišeš zase, odziv napiše pa tista oseba, ki ima lik.
RPG je kratica za role playing game, to igro nasploh. pišeš lahko kjerkoli Smile

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 7:46 am

Huala! Very Happy za pomoč pa to tudi. Jej, pa sem v Gryfondomu! Smile
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 7:47 am

ni blema. Smile

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Princ.
Izvršilni odbor
Princ.

Posts : 1376
Join date : 2010-05-01
Location : Location, location, location

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 8:01 am

Kakor je že povedla Kiwi - nimam nič proti temu, da je deklič luskust, za mapo in prstan pa se boš morala malce bolj potruditi, pa tut plašč se bo skozi leta obrabil,... Sicer pa dobrodošla; tvoj opis mi je precej všeč Smile

_________________
Emilie Christina Mathers Untitled-2
Back to top Go down
View user profile http://rpg-potter.forumotion.com
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1Sat Nov 06, 2010 8:05 am

aha Very Happy če zdaj prav razumem, sem lahko luskust? Smile seveda, seveda, poguma mi zato ne manjka cheers plašč se mi pa prav smili Smile

Huala! Like a Star @ heaven sem se potrudila in ga delala 1 uro in pol
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Emilie Christina Mathers Empty
PostSubject: Re: Emilie Christina Mathers   Emilie Christina Mathers Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Emilie Christina Mathers
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Učenci-
Jump to: