HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Kira 'Sapphire' Slyther Welcome
Trenutni mesec
Kira 'Sapphire' Slyther March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Kira 'Sapphire' Slyther Gryfondom
167

Kira 'Sapphire' Slyther Pihpuff
135

Kira 'Sapphire' Slyther Drznvraan
50

Kira 'Sapphire' Slyther Spolzgad
130
Kira 'Sapphire' Slyther The-bosses
Naj RPG pisec
Kira 'Sapphire' Slyther Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Sim
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Kiwi.
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Timothy
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Rose
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Neko-chan
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Mike
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Vic
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Wing
Kira 'Sapphire' Slyther Vote_lcap2Kira 'Sapphire' Slyther Voting_bar2Kira 'Sapphire' Slyther Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Kira 'Sapphire' Slyther

Go down 
AuthorMessage
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Thu Nov 11, 2010 12:12 pm

No, em, to je moj character, upam da je vse okay~

Ime: Kira 'Sapphire' Slyther
Kira ne prenese svojega drugega imena, saj je bilo tako ime njeni mami, zato uporaba tistega imena v njeni bližini ni priporočljiva. Zakaj pa izveš spodaj.

Starost: 15

Letnik: 5.

Zgodovina: Kot majhen otrok je bila Kira zelo sramežljiva in raje se je držala zase kot navezovala stike z drugimi. Zaradi svoje svetle polti so jo drugi otroci velikokrat zasmehovali, in se obnašali, kot da je bilo nekaj narobe z njo. Kogarkoli naj bi se dotaknila, bi postal tako bled kot ona, vsaj tako se je govorilo med otroci. To je bil eden od razlogov zakaj Kira ne mara kaj preveč drugih ljudi, čeprav je sedaj veliko bolj prijateljska in odprta.
Ko je postajala starejša, ji je sčasoma to zasmehovanje in opravljanje, laži in govorice… postajalo dovolj. Odločena, da bo to spremenila, je nekega dne zagrabila neko dekletce za roko, in se na ves glas zadrla: »A vidite, da ni res? Da je z njo vse v redu?«
Ubogo dekletce, ki jo je Kira držala, pa se je začelo jokati, saj ni vedela za kaj se gre. Kira se je prestrašeno odmaknila in stekla stran, ter tudi sama začela v potočkih točiti solze. Pa je šel njen načrt po zlu. Takrat je postala še bolj zaprta vase, z drugimi ni spregovorila niti besedice več.

Ko je bila stara šest let, se je zaradi smrti staršev morala preseliti h teti Ruby, ki je živela sama, v razkošni hišici v mestu. Kira je bila sprva zelo potrta, ni hotela ne jesti ne piti, kaj šele govoriti, spala je večino časa, obnašala se je, kot da je sama na tem svetu; drugih ni slišala, ne videla, bila je sama v svojem svetu. Ponoči, ko je teta spala, se je velikokrat izmuznila iz sobe in šla na sprehod po mestu, ter počela čudne stvari (na primer, usedla se je na sredino ceste, le v pižami, in čakala in čakala dokler se niso pokazali prvi sončni žarki). Tudi sama seboj je govorila in trdila, da ima prijateljico Ikero, ki ji pravi naj počne grozne reči.
To se je počasi spremenilo na bolje, ko je spoznala čaranje. Zalotila je teto kako s paličico maha naokrog in mrmra uroke, kar je povzročilo, da so se nekatere stvari same pospravile, poletele na drugo stran sobe, spremenile obliko, barvo, izgled, ter podobno.
Želela je vedeti več, se tudi ona naučiti čarati! Zato je vprašala teto za nasvet, ki ji je rade volje pomagala. Pokazala je nek skriti talent za čaranje, ter pripravo raznih napojev in obrambnih urokov, a napad ji ni šel ravno od rok.
Tudi namišljena prijateljica Ikera je kar naenkrat izpuhtela. Kira se je še spomnila ni! A teta Ruby je vedela, da je Ikera v bistvu plod Kirine domišljije, ali celo druga osebnost, kar bi lahko postalo zelo nevarno, saj je mogoče da bi se pod hudim pritiskom Kira zopet zaprla vase in spustila Ikero na plano. A dokler je bilo s Kiro vse v redu in je bila srečna, ni bilo treba skrbeti.
Tako je do svojega 11. leta lepo in mirno živela s svojo teto, se učila čarati in uživala življenje. Ko je dopolnila 11 let, je zaćela hoditi na Bradavičarko, in tam spoznala nove prijatelje, ter postala zelo odprta in prijazna oseba, a je vseeno bila previdna in opazovala kaj se dogaja okoli nje, ter kdo je kaj planiral za njenim hrbtom.

Družina: Kira živi s svojo teto, ki jo je naučila večino tega kar sedaj zna o čaranju. Mati Sapphire ji je umrla ko je bila stara šest let; bila je brutalno umorjena, njeno telo pa je bilo odvrženo v bližnji jarek. Oče Brandon je umrl kmalu zatem, zaradi samomora, saj ni mogel živeti brez njegove preljube žene (na otroka pa ni pomislil, tepec!). Kirina mati in oče sta bila bunkeljna, ki sta živela umirjeno, preprosto življenje na podeželju, z dovolj visoko plačo da so se lahko lepo preživljali. Bratov in sester Kira nima, in s tem je prav zadovoljna.
Njena teta nima otrok, pa tudi poročena ni, tako da Kira in teta Ruby živita sami v razkošni hišici.

Izgled: Kira ima velike, okrogle zelene oči in dolge, svetlo blond lase, ki ji segajo do sredine hrbta. Najraje jih ima spete v dveh repkih ali pa spuščene. Vedno nosi vsaj eno ali dve lasni sponki na svojih laseh, zato da ji ne silijo na oči in zakrivajo njenega igrivega in prijaznega, včasih hudobnega pogleda v njenih svetlečih se 'očkah'. Ima zelo svetlo polt, zaradi katere so jo ostali otroci, ko je bila še majhna, klicali 'duhec' ali pa 'smrt'. V višino meri 162cm, a ima suho postavo in močne noge, saj se je ukvarjala s športom ko je bila še mlajša. Na njenih majhnih dlaneh ima dolge prste, na katerih počivajo lepo urejeni nohti (ki si jih pa na žalost Kira vsake toliko pogrize), večinoma črne, Kirine najljubše barve. Ustnice ji večinoma krasi komaj opazna šminka, ki se lepo ujema s Kirinim stilom oblačenja in njenim obrazom in lasmi. Na desnem zapestju nosi majhno, srebrno zapestnico, ki ji jo je podarila mama ko je bila še živa.

Palica: Bukev, kita zmajevega srca, 25cm, 9g.
Uporabna večinoma pri napojih, a tudi v dvoboju ni slaba. Slabo področje – napad. Dobra pri obrambnih urokih.

Žival: Kirina žival je orel, črn kot oglje, z dvema majcenima belima pikama nad obema očesoma. Na repu ima še eno belo liso, v obliki solze in konice njegovih kril so bele.

Dom, ki ti je najbližje: Če upoštevamo Ikero, Slytherin, če je ne, Ravenclaw.

Značilnosti in osebnost: Je odkrita, dobrega srca in se rada druži s svojimi prijatelji. Uživa vsak trenutek ki ga preživi z ljudmi, ki jih ima rada, se veliko smeje (včasih tudi tako, da ni zmožna niti vstati) in zbija šale, tudi na svoj račun. Da o neumnostih, ki jih počne, niti ne začnem! Hitro se razjezi, in ima svoje nadležne trenutke, ko joka in stoka, tečnari in piska, meče stvari naokrog bo sobi in preklinja na vse grlo. Njeni prijatelji so pogosto žrtve uroka, ki jih prisili, da bruhajo polže, ko je Kira slabe volje.
A ta njen značaj, dobra volja, odprtost…
To je le maska. V resnici, Kira ne zaupa skoraj nikomur, in vedno vohlja naokrog, da se prepriča, da ji nihče noče nič žalega. Seveda, uživa ko je s svojimi prijatelji, se resnično smeji, ampak to ni to.

Je kar inteligentna oseba, pa tudi poguma ji ne manjka.
Rada počne stvari, ki jih ne bi smela saj meni, da je zabavno. Če bi obstajala kakšna skrivna bratovščina na šoli, bi se ji Kira takoj pridružila.

Njena druga osebnost, Ikera, je zlobna, in veliko načrtuje; kako bi komu ponagajala, kako bi koga osramotila in vse mogoče. Pozna veliko vrsto urokov, za katere Kira še slišala ni in ti niso ravno neškodljive, ali nenevarni. Na plano pride le, ko se Kira dokončno zapre vase, in noče niti pogledati drugega živega bitja.

Najhujša stvar, ki si jo naredil: Ko je bila še mlajša, in je še vedno 'videla' Ikero, ki ji je pravila naj počne grozne reči, je umorila zajčka, ki so ga imeli tetini sosedje. Ko se je zavedla kaj je storila, je hitro tisto majceno, lušno bitje nekje zakopala in odvrgla svoja krvava oblačila.

Najboljša stvar, ki si jo naredil: Pomagala ljudem in živalim, ki so potrebovali pomoč.

Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ: Kira misli, da je postala preveč odprta in zaupljiva do svojih 'prijateljev'.

Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj: Črna barva, ki pogosto simbolizira negotovost, skrivnostnost in neznano, ter zmaj. Zmaji so mogočni in čarobni, ter večina zgodb govori o tem, kako zlobni so. A tudi zmaji so lahko prijazni. Tako nekako je s Kiro. Kljub njeni negotovosti in nezaupljivosti, ter občasni nevarnosti, je lahko prijazna in ljubeča.

Življenjski cilji: Želi postati kar se da dobra pri čaranju in učiti na Bradavičarki, ali pa naenkrat izginiti in živeti mirno življenje, s kakšnim hišnim ljubljencem.

Ostalo- Če moram kaj spremenit, samo povejte. Je že pozno, in sem zaspana, tako da bo verjetno dosti napak v.v

Glede palce.... Nisem vedla kaj napisat...
Sm mogla na googlu poiskat kej xD

Oh lala, eno urco in pol sm to pisala. Zanimivo…
In zdej je polnoč in je treba it spat.
Lahko noč~

Edit; Nekaj sem pozabila napisat, pa še nekaj sem spremenila... Upam da je okej ^^'

---

Se zahvaljujem prijateljici (Emilie Mathers), ki mi je povedala za to stran~
All hail the edit button! IT SAVES LIVES e.e


Last edited by Neko-chan on Thu Nov 25, 2010 7:57 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 7:23 am

Zelo dobro opisano ! Smile sem vesela, da sem ti lahko pomagala . <3 sej veš d te mam rada :3 btw : jz Ikere ne bi upoštevala, ker je samo občasno in vsak ima kdaj slab dan . Tko da jz bi te dala v Ravenclaw (kjri dom je to ? Smile ) Drugače pa še enkrat pohvale od mene! Wink
Back to top Go down
View user profile
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 7:50 am

Christyyy~

Ravenclaw se mi zdi da je Drznvraan (And I just realized da je to ubistvu 'drzen vran' XD) al karkoli ^^'

Meni mi je vseeno kam pridem, važno da lahko delam poste xD

*hug*

Moja moja Christy ^.^
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 8:10 am

Niiinćuu <3

Oh great ! Very Happy samo ne u spolzgad . -.- mislim sej niam nč proti ma bo čudno k bomo frendice . ^^

ah ja Very Happy lovam te .<3

*kiss*

mine mine *_*
Back to top Go down
View user profile
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 8:13 am

Hehe xD

*kiss*
Moia moia ženka >w<

Malo me trgaa~

Komi čakam da lahko zčnem delt postee!
Morem it pozdravit mojga orlička ^^'
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 8:29 am

I love you auuuw i love you :3

owkej . ^^ Smile mej se z orličkom ;D čaki čaki k bo šola u naravi next week . Very Happy kej bova dealali ajej Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 8:34 am

Pšš, da ne kdo dobi kšnih čudnih idej XD
Komi čakam šolo u naravi.... Šole JUTRI pa ne -.-

In Frankica je *insert bad word*.

---

Bem, bi blo pametno da nehamo tuki kvačkat x'D
Back to top Go down
View user profile
Emilie Mathers
5. letnik
Emilie Mathers

Posts : 557
Join date : 2010-11-06
Age : 22
Location : Everywhere. You must just make a wish :)

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 8:45 am

Heheheh Razz ben uglaunem d veš kej naj bi delale ;D

ja kej pa je frankica a >.>
in ja enako !

d ne bo gdo kej posumu ? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 9:03 am

Da, da...
Da ne bo kdo kej posumu XD

EDIT; Js bi se mogla učit geografijo... Ma se mi nda... Zdej bi šla kr spat... XD
Back to top Go down
View user profile
Princ.
Izvršilni odbor
Princ.

Posts : 1376
Join date : 2010-05-01
Location : Location, location, location

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 9:28 am

Dobrodošla na forumu (: Zelo izčrpen opis, kar je zelo pohvalno (: Zdi se mi, da tvoj lik ne spada v noben dom, ampak ker ti je najbližje Drznvraan (poleg Spolzgada, ki pa liku nekako ne pristoji), je to torej tvoj dom Smile Lahko kar začneš pisati & čim bolj uživaj Smile

P.S.: Tale tema pa sicer ni namenjena osebnim pogovorom, tako da prosim, da se naslednjič prestavita v Chat.

_________________
Kira 'Sapphire' Slyther Untitled-2
Back to top Go down
View user profile http://rpg-potter.forumotion.com
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1Fri Nov 12, 2010 6:44 pm

Hvalaaa~
Sej naslednjič greva v chat, I promise x'D

Ola, zdej pa poste delat!...

Po šoli.... T.T
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Kira 'Sapphire' Slyther Empty
PostSubject: Re: Kira 'Sapphire' Slyther   Kira 'Sapphire' Slyther Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Kira 'Sapphire' Slyther
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Učenci-
Jump to: