HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Troy Zack Malfoy Welcome
Trenutni mesec
Troy Zack Malfoy March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Troy Zack Malfoy Gryfondom
167

Troy Zack Malfoy Pihpuff
135

Troy Zack Malfoy Drznvraan
50

Troy Zack Malfoy Spolzgad
130
Troy Zack Malfoy The-bosses
Naj RPG pisec
Troy Zack Malfoy Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Sim
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Kiwi.
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Timothy
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Rose
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Neko-chan
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Mike
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Vic
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Wing
Troy Zack Malfoy Vote_lcap2Troy Zack Malfoy Voting_bar2Troy Zack Malfoy Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Troy Zack Malfoy

Go down 
AuthorMessage
Troy Zack Malfoy
6. letnik
Troy Zack Malfoy

Posts : 48
Join date : 2011-01-28
Age : 22
Location : Bedroom anywhere XD

Troy Zack Malfoy Empty
PostSubject: Troy Zack Malfoy   Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Fri Jan 28, 2011 4:49 am

Ime: Troy Zack Malfoy

Starost: 16 let

Letnik: 6.letnik

Zgodovina:Malfoyeva rodbina sega zelo dolgo nazaj. Njegov oče je na Bradavičarki bival v času Harrya Potterja, njegov dedek pa v času vsemogočnega čarovnika, Mrlakensteina, obadva pa sta sodelovala pri kriminalu, kakor vsi moški njihove rodbine. Pravzaprav so vsi bili v Spolzgadu, kakor tudi ženske. Moški iz še tistega časa, ko so čarovnike in čarovnice požigali, njegov prapraprapraprapraprapraprapra...prapradedek, imenovan Omar, ima v rodbini še posebno častno mesto, saj je bil najzlobnejši od vseh, Troyev dedek, Lucius, pa se zelo trudi, da bi ga izpodrinil. Prav tako so bile ženske Malfoyeve rodbine iz Spolzgada, zatorej hudobne in zagledane same vase, vendar ni nobena posebej iztopala.

Če gledamo 'zgodovino' Troyevega življenja do zdaj, bi lahko marsikaj povedali. Na dvorec, kjer živi s svojim očetom, Dracom Malfoyem in mamo, Minnie Malfoy, so v njegovem ranem otroštvu hodili Jedci Smrti, očetovi sodelavci, ki so ga naučili marsikateri prepovedan urok, pa tudi druge uroke, kot so napadalni in obrambni, zato se Troya le malokdo >loti<.

Torej, Troy se je rodil 5.junija na Švedskem, s koder pravzaprav je. Že kot majhen otrok, približno star 2 leti, je kazal hudobijo. Namesto, da bi se igral z igračkami, je raje zvil vrat kakšnemu ptičku, ki je nevede prišel mimo ali 'zajahal' mucko, ki se je sprehajala tam mimo. Njegova družina je že od nekdaj vpletena v kriminal, sodelujejo z hudobnimi silami, in delajo tisto, kar je prepovedano.

Ko je bil star približno 5 let, so se preselili v Anglijo, kjer so kupili velik dvorec na bližnjem podeželju blizu Londona. Glede na to, da so prej živeli na Švedskem, in Troy angleščine še ni ravno obvladal, se je moral učiti novega jezika. To ni bilo posebej težko, saj je bil zelo sposoben fant že v mladih letih. Hitro se je naučil angleščine in prevzel njihov naglas. Samo tisti, ki poznajo njegovo otroštvo, torej so družinski prijatelji, vedo, da ni anglež, drugi te razlike ne prepoznajo.

Pri 8 letih se je za eno leto preselil k stricu, po strani njegove matere, saj sta starša morala oditi na tuje, da bi opravila 'umazane' posle. Žal so trajali malo dlje, kot je bilo predvideno, zato je Troy moral ostati pri stricu leto in pol, ampak ga to ni motilo, saj je tudi njegov stric povezan z zlobnimi silami, in sta se imela kar precej 'fino'. Naučil ga je veliko stvari, kot sta na primer hitro razmišljanje in hiter odziv. Izučil ga je tudi hitrih reakcij in še nekaterih dobrih urokov. Njegova starša sta se po enem letu in pol vrnila po njega, takrat je imel 9 let in pol. Ko je prispel domov, je še isti dan dobil pismo Bradavičarke, na katero je hodil tudi njegov oče. Ker je le-ta imel 'izkušnje' z te šole, mu je šolo malce opisal in povedal za skrivne prehode, zato se Troy le redko izgubi. Kasneje, po nekaj mesecih, se je moral odpraviti, saj naj bi se šolsko leto začelo že naslednji dan. Seveda je vse potekalo dobro, Klobuk Izbiruh je že ob pogledu nanj zakričal >Spolzgad<, dom pa ga je seveda rad sprejel. Le kdo ne bi rad sprejel medse slavne, zlobne Malfoye?
Troy Zack Malfoy Draco2

Družina: Njegova družina je, kot se ve, ponosna čistokrvna čarovniška družina. Medse ne sprejemajo bunkeljnov, kaj šele mešančkov, ter nadte gledajo zviška. Vsi člani te družine so v času šolanja bivali v Spolzgadu. Očetu je ime Draco. Po njem je prevzel videz, saj mu je na las podoben. Skoraj bele lase, izoblikovan obraz z sinje-modrimi očmi in rezkimi ustnicami mu je Troy v obraz dvojček. Agresivnost in hiter odziv je podedoval po njemu-kar mu pomaga pri dvobojih, napadih, pa tudi samoobrambi…Dracov oče, Troyev dedek Lucius je precej spoštovan med svojimi 'kolegi', saj ga vsi poznajo po zlobnosti, neusmiljenosti in predvsem tem, da se ni nikoli bal uporabljati kletev križanih. Ni imel pomislekov, ko je bilo koga ubiti, mučiti ali odpeljati proč od družine. Še posebej ne pri bunkeljnih, ki jih sovraži iz dna srca. Zaradi starosti zdaj teh poslov ni več sposoben delati, ampak zdaj sta pri teh poslih Troyev oče Draco in mama Minnie. Seveda pa dedek Lucius za svojo varnost vedno dobro poskrbi-s čarobno palico, dobrim opazovanjem in hitrim odzivom. Po materini strani je Troy podedoval le nekaj osebnosti. Po njej je podedoval dobro opazovanje, pretkanost in inteligenco. Včasih mu mati reče, da je zvit kot lisica, saj se lahko hkrati nežno smeje, ko kuje najzlobnejši načrt vseh časov.

Draco Malfoy in Lucius Malfoy. Popoln sin ter oče. Ni ju treba opisavati, saj o njiju najdeš podatke na vsakem koraku. Vsi ju poznajo, ter se ju bojijo, zato sta spoštovana z vseh strani. Predvsem dobra sta v igralstvu, saj na Ministrstvu za čaranje njune zlobe ne opazijo. Na videz sta prijazna, ubogljiva, a ko se razkrije osebnost, je huje. Hudobnost pride na dan, milosti tako rekoč ne poznata. Oba sta resna v poslih in se z kriminalom ne hecata. Oba imata skoraj bele lase ter sinje-modre oči, ki jih je po njiju podedoval tudi Troy. Sta ravno dovolj velika zrela moška, ki uživata v mučenju. Draco, Troyev oče, ima do sina normalen odnos. Brani ga ter mu daje podporo, predvsem pa to, kar si Troy želi. Dedek je ponosen na vnuka, saj ni eden tistih prepametnih drznvraancev, pa tudi ne tistih pridnih pihpuffovcev, bog vari, pa da bi bil gryfondomec. Draco in Lucius sta seveda ponosna, da je Troy v Spolzgadu in ga pri zlobi veselo spodbujata. Oba uživata v neizmernem mučenju bunkeljnov.
Troy Zack Malfoy Lucius_malfoy

Minnie Malfoy je v času šolstva bivala v Spolzgadu, a se ni preveč izpostavljala. Njena starša nista več živa, saj so ju na enem izmed kriminalnih pohodov ubili aurorji, ki jih iz dna duše sovraži. Ima brata Terrya, na katerega je hudo ponosna, saj je njen starejši brat ter pomemben pri vsakem kriminalu. Je precej razigrana v svojih poslih in rada ubije koga preveč, kot pa koga premalo. Do svojega sina se vede kot vsaka druga mater. Skrbno, posveča mu čas in mu daje ljubezen, sploh pa tudi vse, kar si zaželi. Svoje črne skuštrane lase, ki jih je pobrala po svoji materi Krasotilyi, ter igrivo osebnost, ki meji na norca in normalno osebo, ne zanemarja, ter jo pri tem le še naprej 'razvija'. Zlobna dama, če se smemo tako izraziti, popoln klon Krasotilye, njene matere. Sovraži bunkeljne, če jih sreča na 'svoji' poti, jih kar naravnost ubije, pri mešančkih pa se ustavi ter jih še malo muči, potem pa ubije. Pri tem je ne ovira nič, brezčutnost je pri njenem delu vsakič prisotna. Dobro opazuje ter ima hitre reflekse, katere je pobral po njej sin Troy. Svoje skrivnosti skriva uspešno, kar je po njej zopet pobral tudi Troy.
Troy Zack Malfoy 180px-HelenaBonhamCarterBellatrix

Sicer pa so še ostali člani družine Malfoy, kot na primer mamin brat Terry in žena Luciusa Malfoya, ljubica maminega brata z imenom Berry, ki je Troyeva botra…

Izgled:Troy sam je visok fant s športno postavo, saj trenira Quidditch in je izvrsten tolkač. Blond lasje mu včasih padajo na njegove sinje-modre oči, ki jih je podedoval po očetu, ter izrezan obraz z rezkimi ustnicami. Moč v nogah na videz ni opaziti, saj Troy oblači bolj široke hlače in tesne majice, večinoma črne in zelene barve.
Troy Zack Malfoy 02+Draco+Malfoy

Palica: Glog in dlaka samoroga, 25 cm
Žival: /
Dom, ki ti je najbližje: Spolzgad
Značilnosti in osebnost: Troy je zloben in pretkan fant. Po mami je podedoval inteligenco, logiko, zlobo in pretkanost, medtem ko je po očetu vzel hiter odziv in brezčutnost. Troy je res nekaj posebnega, nekaj zlobnega, ustvarjen z zlobo. Medtem ko se nežno smeji, v sebi lahko kuje najhujši načrt, inteligence ima zato dovolj, pa tudi sposobnosti. Je zelo sposoben fant, ki pa ne pomišlja dolgo, ko se je treba odločiti med 'slabo' stranjo in dobro stranjo. Njegov odgovor bo vedno hudobija, kriminal, v tem uživa. Predvsem zanimivo je pri njem to, da ima razcepljeno osebnost. Prevladuje večinoma kruta, neusmiljena in prevzetna osebnost, ki je njegova prava, a včasih pride na dan tudi skriti Troy, na pogled miren in urejen fant, a videz ni vse, kajne? V tem drugem Troyu se skriva prava pošast, ki se ne more obvladati. Ko pride drugi Troy na dan, zgleda, da je precej miren in veliko premišljuje, a je nevaren, če ga kdo izziva. Ne boji se uporabiti kletev križanih, niti kakšne druge in je dober pri urokih, ter OPMS, saj ima hitre reakcije. Pri čarobnih napojih je odličen po mamini strani, pri urokih pa po očetovi. Sovraži bunkeljne ter mešančke, rad se vtika v tuje zadeve, rad ima kriminal in kršenje pravil, ki jih sploh ne mara. Če se mu zameriš, bo skušal narediti vse, da ti zagreni življenje. Dobre veze pa boš imel, če si mu prijatelj. Ne zaupa ljudem okoli sebe, le, če so Spolzgadovci. Svoje skrivnosti pa raje ohrani zase. Je obojestransko usmerjen. Rad ima dekleta, pa tudi fante, in je imel že par izkušenj na obeh straneh. Ni mu težko kaj narediti, saj je po naravi deloven.
Najhujša stvar, ki si jo naredil:Teh je preveč…
Najboljša stvar, ki si jo naredil: Troy ne dela dobrih stvari
Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ: Troy nikoli ne bo ničesar obžaloval.
Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj: Zelena & kača. Ker je zelena barva tako strupena, kača pa proizvaja strup torej je nevarna. Smisel je biti nevaren, pravi Troy.
Življenjski cilji: Rad bi postal najmogočnejši čarovnik, celo bolj mogočnejši kot Mrlakenstein.


Last edited by Troy Malfoy on Thu Aug 11, 2011 2:05 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
Princ.
Izvršilni odbor
Princ.

Posts : 1376
Join date : 2010-05-01
Location : Location, location, location

Troy Zack Malfoy Empty
PostSubject: Re: Troy Zack Malfoy   Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Fri Jan 28, 2011 5:18 am

Dober opis, "sprejet" v Spolzgad Wink

_________________
Troy Zack Malfoy Untitled-2
Back to top Go down
View user profile http://rpg-potter.forumotion.com
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Troy Zack Malfoy Empty
PostSubject: Re: Troy Zack Malfoy   Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Fri Jan 28, 2011 6:33 am

zanimiv opis Smile uživej u pisanju Very Happy

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Troy Zack Malfoy
6. letnik
Troy Zack Malfoy

Posts : 48
Join date : 2011-01-28
Age : 22
Location : Bedroom anywhere XD

Troy Zack Malfoy Empty
PostSubject: Re: Troy Zack Malfoy   Troy Zack Malfoy Icon_minitime1Sun Jan 30, 2011 7:52 am

Huala Huala Smile))
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Troy Zack Malfoy Empty
PostSubject: Re: Troy Zack Malfoy   Troy Zack Malfoy Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Troy Zack Malfoy
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Učenci-
Jump to: