HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Byakuran Millefiore Welcome
Trenutni mesec
Byakuran Millefiore March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Byakuran Millefiore Gryfondom
167

Byakuran Millefiore Pihpuff
135

Byakuran Millefiore Drznvraan
50

Byakuran Millefiore Spolzgad
130
Byakuran Millefiore The-bosses
Naj RPG pisec
Byakuran Millefiore Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Sim
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Kiwi.
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Timothy
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Rose
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Neko-chan
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Mike
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Vic
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Wing
Byakuran Millefiore Vote_lcap2Byakuran Millefiore Voting_bar2Byakuran Millefiore Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Byakuran Millefiore Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Byakuran Millefiore

Go down 
AuthorMessage
Bya-kun
6. letnik
Bya-kun

Posts : 18
Join date : 2011-01-03
Age : 21
Location : Everywhere - after all, I do rule the world, don't I?

Byakuran Millefiore Empty
PostSubject: Byakuran Millefiore   Byakuran Millefiore Icon_minitime1Thu Feb 03, 2011 9:29 am

Je biu že cajt da nrdim opis.
Grem si uredit šolsko torbo za jutri.

---
Ime: Byakuran Millefiore
Starost: 16
Letnik: 6.

Zgodovina: Byakuran je že od malih nog vpleten v 'umazane posle'. Njegova družina je namreč vedno vpletena v kaj prepovedanega; kot nekakšna čarovniška mafija, ki bo pobila vse, ki ji stojijo na poti do uspeha ali opravljenega posla.

Rodil se je v Italiji, kjer je od svojega rojstva naprej živel le tri leta. Po treh letih so se z družino namreč morali preseliti zaradi hudega zločina, ki sta ga zagrešila prav njegova mati in oče – bila sta vpletena v ogromno prevaro in goljufijo pri kateri je šlo za veliko denarja. Torej, preselili so se. Kupili so ogromno hišo na samem v Angliji in tam na 'novo' zaživeli, a ohranili stike z drugimi čarovniki, s katerimi so še vedno sodelovali.

Byakuran je tam živel približno sedem let, se naučil Angleško in si prislužil 'angleški naglas' (s katerim ponavadi očara ljudi, za katere se zanima). Prijateljev ni imel veliko, saj je mislil, da je boljši kot vsi okrog njega, zaradi denarja ki ga je imel, pa tudi zato, ker je bil čarovnik. Kljub temu, da njegova starša niti pod točko RAZNO svojega sina ne bi vpisala v bunkeljsko šolo, je Byakuran vztrajal, dokler se nekaj ni zgodilo. Hej, nekaj stikov v bunkeljskem svetu je mogoče dobro za posel, pa tudi nekaj znanja o njihovih navadah ne more škoditi.

Zelo se je zanimal za jedce smrti in bi bil ponosen, če bi morda postal eden izmed njih. Lord Mrlakenstein je njegov vzornik in 'idol', kateremu bi z veseljem služil. Vsak dan je v svoji ogromni hiši prebiral knjige, ki sta jih iz njihove prejšnje vile prinesla mati in oče in se učil raznih urokov, ki bi mu morda prišli prav. Najraje je imel knjige, ki so govorile o čarobnih bitjih (še posebej samorogih, zmajih in volkodlakih), saj so vsebovale veliko napotkov, kot na primer kako trenirati svojega zmaja ali pa zasužnjiti volkodlaka, ukrotiti samoroga in se z njim spoprijateljiti in veliko drugih stvari.

Pri desetih letih se je zaradi zločinov staršev že spet moral preseliti, a ga niti ni brigalo saj ga nič ni vezalo na kraj, kjer je trenutno živel (razen mogoče pohištva v hiši, a ga je nameraval vzeti s seboj).

Njihovo naslednje bivališče je bilo na Japonskem, na nekem osamljenem predelu, kjer pa Byakuran ni živel prav dolgo ampak samo eno leto. V času ki ga je tam preživel se je naučil nekaj japonskih besed in povedi, ki jih redno uporablja in rad zmeša z angleščino in tako zmede sogovorce. Njegova hiša tam je bila (kot že dvakrat prej) OGROMNA, mogoče celo večja kot tista v Angliji. Ker Japoncev ni preveč maral, se je večinoma zadrževal v svojem domu in iz njega odšel le, če je to pomenilo kratek sprehod po bližnjem parku ali pa obisk 'restavracije', kjer je zelo rad jedel RAMEN. Še vedno je prebiral knjige in se učil, redno pa tudi vadil letenje z metlo in se pri tem neizmerno zabaval.

Po sprejetju na Bradavičarko sta se njegova starša še enkrat preselila in mu kar s sovo sporočila, kje sta se nastanila. Takrat je bil na polovici prvega letnika. Japonsko je z veseljem zapustil, saj se tudi tukaj ni trudil s kom navezati kakšnega stika; pogrešal je sicer ramen, a to ni bil tak problem.

Starša sta se očitno preselila v Ameriko, kjer Byakuran zdaj živi. Tam še vedno sodelujeta pri umazanih poslih in vodita nekakšno organizacijo, zaradi katere so vedno bogatejši; včasih sodeluje tudi Byakuran sam, saj se mu zdi zabavno. Obdržal je svoj angleški naglas, a je zelo dober pri oponašanju 'ameriške' angleščine.

Družina: Njegovi starši so ponosni čistokrvni čarovniki, ki so v času, ki so ga preživeli na Bradavičarki bivali v Spolzgadu. Mami je ime Bianca. Po njeni strani je podedoval bele lase in na videz prijazen nasmeh in razigrano osebnost, ki skrivata njegove skrivnosti – in to zelo uspešno. Njegova babica, Biancina mama, je v organizaciji kateri pripadata Byakuranova mama in oče bila še posebej znana po tem, da je ni bilo strah uporabljati prepovedanih kletev in naj bi celo služila Mrlakensteinu ter zelo dobro opravljala svojo dolžnost. Poškodovala in iznakazila naj bi veliko ljudi, a pobila jih je še več. Zdaj je na videz le 'prijazna' starka, ki je že preveč utrujena za posle, pri katerih sodelujeta Bianca in njen mož, Leonardo. A če se slučajno zgodi, da bi jo kdo napadel, bi se borila – in to dobro. Po očetovi strani je Byakuran podedoval barvo oči in tisto prečudovito sposobnost, da je lahko ob trenutkih popolnoma brezčuten in zloben, a se hkrati prijazno smeji in se dela kot da je vse v najlepšem redu.

Bianca je, kot je bilo že prej omenjeno, na videz zelo navihana in razigrana oseba, a je v resnici zlobna in zahrbtna, ter sadistka. Ima živo modre oči in popolnoma bele lase, za katere bi si ljudje mislili, da so pobarvani. Je še kar visoka ženska, ki z veseljem opravlja umazano delo (kar se tiče poslov), ter se pri tem neizmerno zabava. Do svojega sina se obnaša kot bi se vsaka mati, ki jo skrbi za otroka; ljubeče in prijazno, ter mu nudi vse, kar potrebuje. Zelo je ponosna nanj in je vesela, da ni kot eden izmed tistih 'prismuknjenih' Gryfondomovcev, ki vsem hočejo dobro in so neizmerno pogumni in dobri po srcu. Uživa v kuhanju in branju knjig, ter nadlegovanju bunkeljnov.

Leonardo je resen, strog mož. Njegovi kratki, črni lasje so večinoma lepo počesani nazaj in urejeni, ter vedno namazani z vsaj polovico tube gela za lase. Je zelo zaposlen mož, ki dobro skriva svoje skrivnosti (še ena lastnost, ki jo je Byakuran po njem podedoval), katerih je res veliko. Čustev ne kaže nikoli in se večinoma obnaša zagrenjeno do vseh okoli njega, razen žene in sina, na katerega je kot Bianca zelo ponosen, ker je tak kot je. Je hud pesimist in ne zaupa nikomur, saj pri poslih, ki jih opravlja to res ni mogoče. Vsi skrbijo le za svoje riti. Je visoke postave in še kar mišičast, ter dober pri izvajanju urokov. Možgani mu skoraj vedno funkcionirajo na najboljši možni ravni, kar pridno uporablja pri spopadih z drugimi čarovniki. Hitro misli in se ne obotavlja, ko je koga treba ubiti.

Starša sicer ne podpirata tega, da je zainteresiran v glasbo in oblačila, ki so popularna v bunkeljskem svetu, a sta zadovoljna z drugimi rečmi, tako da to enostavno ignorirata.

Izgled: Izgleda takole, brez laka za nohte seveda. Rad se oblači v črna oblačila, in čeprav so večinoma bunkeljska, se mu zdi da imajo nekateri bunkeljni tisti pravi stil, ki mu je zelo všeč. Včasih se spremeni v pravo mavrico, saj si nadene več pisanih oblačil.

Palica: Samorogova dlaka, 31 cm, tisin les.

Žival: Črna abesinska mačka z belo liso na gobčku in belimi nogavičkami.

Dom, ki ti je najbližje: Spolzgad.

Značilnosti in osebnost: Po zunanjosti sodeč, bi lahko takoj rekli, da je Byakuran prijazen, miren fant, ki nikomur nič noče. Velikokrat se smehlja in uživa v družbi svojih prijateljev (podložnikov) ter z njimi marsikatero ušpiči. Torej, kje je problem? Ah ja, njegova osebnost. Kot pregovor pravi; videz vara. Čeprav je na zunaj mogoče zelo prijazen, tisti njegov nasmeh skriva njegovo pravo osebnost. Je hudoben in zelo nadležen, ter bo naredil vse, da komu zagreni življenje, če se mu zameri. Uživa v zafrkavanju tistih, ki mu gredo na živce ali pa se hitro razjezijo, ter se prilizuje večini učiteljev (no, tistim, ki so mu všeč). Sarkazem je ena izmed tistih lastnosti, po katerih je znan med sovrstniki, pa tudi velik pesimist je, ki svoj nos vtika tja, kjer se ga nič ne zadeva ter uporabne skrivnosti zadrži zase, ostale pa trobi naokoli. Na trenutke je zelo zagledan sam vase in se nosi naokrog, kot da je boljši od vseh v vsem, ne posluša pritožb in ugovorov in se definitivno NE zanima za grožnje. Zelo je tekmovalen. Ima svoje 'utrgane' trenutke, kot npr. ko nekaj pozabi, pa je bilo zelo pomembno (seveda je Byakuran predober za to, da bi pozabljal). Takrat šokirano pogleda naokrog in presenečeno vzdihne, ter se nazadnje zasmeji in reče – saj se hecam. Obožuje sladkarije (še posebej marshmellowe) in ananas, ter zelo rad posluša glasbo; njegove najljubše skupine so Disturbed, Nightwish, Avenged Sevenfold in Linkin Park, ki so sicer bunkeljski bendi, a 'muzika' je dobra, torej problema ni. Ko počne nekaj hudobnega (kot na primer muči koga ali uničuje nekaj zelo pomembnega) se prijazno smehlja in se obnaša, kot da je vse v najlepšem redu.

Najhujša stvar, ki si jo naredil: Uf, teh je dosti.
Najboljša stvar, ki si jo naredil: Sodeloval pri veliki goljufiji.
Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ: Byakuran je predober da bi kaj obžaloval!

Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj: Črna barva, ki izraža hladnost, zadržanost, odmaknjenost in individualnost, ter bela, ki se ujema z njegovim videzom (nedolžnost, 'ćistost', jasnost). Žival pa je lisica, saj so lisice večinoma znane po tem, da so zlobne in prebrisane.

Življenjski cilji: Ni se še popolnoma odločil, a upa, da bo postal odličen čarovnik ter postal jedec smrti in nadaljeval z družinskim poslom.

---

Zdej me lahko ubijeste XD
Ajd, I'm off.

~Neko-chan
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Byakuran Millefiore Empty
PostSubject: Re: Byakuran Millefiore   Byakuran Millefiore Icon_minitime1Fri Feb 04, 2011 3:35 am

dober in zelo izčrpen opis xD tvoj dom je spolzgad! uživaj u pisanju Very Happy

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Bya-kun
6. letnik
Bya-kun

Posts : 18
Join date : 2011-01-03
Age : 21
Location : Everywhere - after all, I do rule the world, don't I?

Byakuran Millefiore Empty
PostSubject: Re: Byakuran Millefiore   Byakuran Millefiore Icon_minitime1Fri Feb 04, 2011 3:48 am

Hvala hvala! xD

Bom uživala u pisanju, bom -zlobn smeh-
Ojej ;D
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Byakuran Millefiore Empty
PostSubject: Re: Byakuran Millefiore   Byakuran Millefiore Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Byakuran Millefiore
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Učenci-
Jump to: