HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Erin Rae Johnson Welcome
Trenutni mesec
Erin Rae Johnson March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Erin Rae Johnson Gryfondom
167

Erin Rae Johnson Pihpuff
135

Erin Rae Johnson Drznvraan
50

Erin Rae Johnson Spolzgad
130
Erin Rae Johnson The-bosses
Naj RPG pisec
Erin Rae Johnson Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Sim
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Kiwi.
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Timothy
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Rose
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Neko-chan
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Mike
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Vic
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Wing
Erin Rae Johnson Vote_lcap2Erin Rae Johnson Voting_bar2Erin Rae Johnson Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Erin Rae Johnson Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Erin Rae Johnson

Go down 
AuthorMessage
Erin
Profesorica
Erin

Posts : 1
Join date : 2011-07-02

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Jul 02, 2011 7:11 am

ERINRAEJOHNSON
Erin Rae Johnson 694692-bigthumbnail
Ime: Erin Rae Johnson
Starost: 28
Predmet, ki ga poučujete: Nega čarobnih živali (NČŽ)
Zgodovina: "Bila si samosvoja in zgledana v zveri"To so bile zmeraj mamine uvodne besede, ko je radovedni Erin pripovedovala o njenem otroštvu. In zgodba se je nadaljevala z njenim vsakodnevnim smehom, ki je odzvanjal po hiši ter radovednostjo, saj je pretaknila prav vsak možni kotiček hiše, takoj ko je shodila. ''Ter s hudičevim dretjem!'' je ponavadi pripomnil Tai, njen oče, ki ga je že od malega klicala po imenu. In ob teh besedah so se zasmejali vsi, ki so pripoved poslušali. Ja, vzdušje v družini Johnson je bilo neverjetno ljubeče in sproščeno ter je omogočalo mali Erin, da je odraščala brez pritiskov ter se razvila v prijazno, sproščeno osebo. A na dekletce je že pri devetih letih leglo težko breme, ki ga zaradi svoje trdoglavosti nosi še danes. Kot majhna deklica je namreč veliko časa preživela pri dedku in babici, ki ju je imela rada kot druga starša. Mama in Tai sta ji že pri šestih povedala, da je babica bolna ter da se ji um počasi mrači. Pričela je preprosto pozabljati stvari in Tai ji je takrat v šali rekel: ''Glej, da boš pazila nanjo!'' Ta stavek se ji je nezavedno vtisnil v srce, ko je na vsakem obisku ostajala blizu babice, se z njo pogovarjala in ji tako nekako osveževala spomin. Tudi dedek je bil vedno prisoten in ganjen nad vnukinjino skrbjo ter ljubeznijo. Skupaj so se smejali ter se sprehajali po gozdu, ki je malo hišico skorajda obdajal. Nekega dne pa je Erin pustila babico, ki je zaspala v senci velikega drevesa na vrtu, počivati, sama pa je stekla v gozd, kjer se je kar celo popoldne igrala ter si prepevala. Imela je namreč zelo lep glas, nad katerim so bili navdušeni prav vsi, ki so jo slišali prepevati. Šele, ko se je začelo rahlo mračiti se je spomnila na čas ter stekla proti hišici. Babica, ki se je medtem zbudila, pa se je odločila presenetiti svojo vnukinjo in speči torto. To ji je šlo dobro od rok in bila je že čisto pri koncu, ko se je odločila, da so tri barvne pene preveč pisane in je hotela eno odstraniti. Nekaj trenutkov se uroka sploh ni mogla spomniti, nato pa se ji je na obraz prikazal veder nasmešek in zaslišali sta se besedi: ''Reductos Maxima!'' In takrat je iz palice z neverjetno močjo šinila svetloba, ki je uničila vse okoli sebe. Erin je na jaso prišla ravno v pravem času, da je skozi odprto okno še slišala babičin urok, ki mu je sledil oglušujoč pok, pomešan z babičinimi kriki. Sila, ki jo je oddajal urok je Erin vrgla po tleh in tik preden jo je zakrila tema se ji je v mislih prikazal Taiev veseli obraz. ''Glej, da boš pazila nanjo!''
Ko je bila znova pri zavesti se je znašla v svetem Mungu. In nato se ji je dobesedno strgalo. Čeprav je bila fizično zdrava in bi lahko šla domov, je morala še mesec dni ostati na psihičnem okrevanju. Da je preživela so bili zaslužni le mama, Tai ter njeni prijatelji in zverinice, da se je spravila s tem, pa je bil zaslužen le Erick. Pri petnajstih, ko se je zaradi pritiskov na obletnico smrti starih staršev spet zlomila, jo je našel na nekem stopnišču. In takrat se je prvič zaljubila. Resnično zaljubila. Trajalo je še kakšnega pol leta, preden jo je prvič poljubil, a ko jo je, se je zdelo, kot da je v nebesih. Bila je najsrečnejše bitje pod soncem, kar je trajalo natanko eno leto, nato pa o je skoraj sesula novica, da ima Erick raka. A izkazalo se je, da je on to že dolgo vedel in ko je, mesec dni po maturi, umrl, ji ni bilo hudo. Vedela je, da je umrl srečen ter da je bil spravljen sam s sabo. In če je bil srečen on, je bila srečna tudi ona. Po šoli se je hotela izučiti za krotilko, a je po enem letu odnehala ter se odpravila na potovanje po svetu. Nazaj je prišla šele pred pol leta, sedaj pa se je zaposlila na Bradavičarki kot profesorica nege čarobnih živali. Živali je ljubila že od malega. Njen najljubši živalski prijatelj pa je kosmatix Sauer.
Družina: Erin je edinka. Ima mamo Stevie in očeta Taia. Mama dela v čarobnem živalskem vrtu kot oskrbnica, Oče pa na ministerstvu za čaranje, na oddelku za mednarodno sodelovanje.
Izgled: Erin zna pritegniti poglede s svojimi dolgimi svetlimi lasmi in velikimi modrimi očmi, v katerih se ponavadi zrcali kakšen izmed neverjetno prepričljivih pogledov, ki jih Erin popolnoma obvladuje. Njen obraz je pravilnih potez in njene ustnice so večino časa ukrivljene v polovičen nasmešek, po nosu pa ima razsutih nekaj pegic, ki še dodatno utrdijo njen izgled prikupnega dekleta. Zagotovo bi jo opisali kot ljubko, saj je že način njenega premikanja graciozen in hkrati razigran, njeno suhljato telo pa daje vtis, da je Erin samo krhko dekletce. Nikoli se ni pretirano obremenjevala s svojim izgledom, sicer pa je bila že od nekdaj videti precej dobro. Vsekakor ne sodi med dekleta, ki so s svojim videzom ali oblačili obsedena. Glede oblačil ni nikoli komplicirala – v njeni omari se nahajajo predvsem preproste obleke, čeprav je tudi nekaj oblačil za tako imenovane posebne priložnosti. Nakita ni nikoli zares uporabljala, razen seveda verižice, ki je nikoli ne sname. Vrižica je tanka in srebrna, kot obesek pa je na njej manjši, popolnoma zaobljen srček, ki ga ji je podarila babica in naj bi jo opominjal na to, kako rada jo ima.
Palica: Dolžina: 34.2 cm, les: brest, sredica: kita zmajevega srca.
Žival: kosmatinex Sauer (Kosmatinex je žival zelo podobna mački, le da je manjša in ima zavite čekane.
Dom, ki ti je najbližje: Drznvraan
Značilnosti in osebnost: Erin je ena izmed tistih ljudi, kateri ne marajo zlobe in slabih stvari. Preprosto ne more zdržati brez smeha in veselja, ki jo stalno spremljata. Ob njej težko ostaneš mrk in resen, saj se bo na vso moč trudila, da te razvedri. Če s kom postane prijateljica, se hitro naveže nanj in je pripravljena narediti vse zanj. Vedno jo obdaja pozitivna energija, ki je po maminem mnenju prišla posebej zanjo iz daljnega vesolja, zato je prepričana, da je rojena pod srečno zvezdo. Vedno zna iz stvari potegniti nekaj zabavnega in zato velikokrat prav preseneča. Nikoli je ni sram priznati svoje otroškosti, saj sama ve, da je pač takšna in pika. Ljudje, ki jo sprejmejo jo sprejmejo, če je pa ne je pa ne. Ne bo silila nikogar in tudi na trepalnice se ne bo postavljala. Ponosna je nase, sprejema se takšna, kakršna je. Zelo rada se šali in velikokrat uprizori pravo malo predstavo pred javnostjo. Ker je edinka, je tudi rahlo sebična, saj je od nekdaj vse imela le zase. Ampak globoko v sebi, je izjemno radodaren in dober človek, saj se vedno potrudi, da se v njeni bližini počutiš zaželenega. Razjezi se redko, a se tudi hitro pohladi. Nikoli ni slovela po pretirani sramežljivosti in zaradi prehitrega jezika je mamo večkrat spravila v zadrego, največkrat s preveč direktnimi vprašanji. Skoraj nikoli se ne joka, ko pa se, potrebuje ob sebi nekoga, da jo potolaži. Vedno je prizemljena in se s težavami sooči takoj, ne mara odlašanja. Do učencev poskuša biti neizprosna a vendar je v razredu povsem sproščena in pri urah zna ustvariti dobro vzdušje.
Najhujša stvar, ki si jo naredil: Pustila je babico samo in ta se je s hišo vred pognala v zrak. ^^
Najboljša stvar, ki si jo naredil: Rešila je življenje krdelu majhnih volkodlakov, katerih mama je umrla v spopadu. (Ko so volkodlaki zrastli so postali napadalni in skoraj bi tudi sama postala ena izmed njih.)
Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ: Da je pustila svojo babico samo ^^
Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj: Turkizna barva in metulj predstavljata njeno osebnost. Je sproščena, razigrana, svobodna in vedno sveža.
Življenjski cilji: Se prpčiti, imeti kup otrok in živeti v hišici ob morju.
Back to top Go down
View user profile
Princ.
Izvršilni odbor
Princ.

Posts : 1376
Join date : 2010-05-01
Location : Location, location, location

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Jul 02, 2011 7:28 am

Dobrodošla Very Happy Zelo dober opis. Lahko si kar odpreš kabinet in pa prostor, kjer bojo potekale tvoje ure (najverjetneje v parku). Veselo pisanje Wink

_________________
Erin Rae Johnson Untitled-2
Back to top Go down
View user profile http://rpg-potter.forumotion.com
Rose
7. letnik
Rose

Posts : 690
Join date : 2011-01-02
Age : 26
Location : under Jared's bed ;P

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Jul 02, 2011 9:24 am

dobrodošla Smile
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Jul 02, 2011 9:56 am

Dobrodošla na forumu! Pohvale za izčrpen opis Razz Obilo užitkov pri pisanju!

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Pegasus
7. letnik
Pegasus

Posts : 12
Join date : 2010-10-25

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sat Jul 02, 2011 10:23 am

Welcome ^^ Super opis! Smile
Back to top Go down
View user profile
Sim
Izvršilni odbor


Posts : 1140
Join date : 2010-06-30

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sun Jul 03, 2011 10:45 am

Dobrdošolaaa ^^
Back to top Go down
View user profile
Evan Mathers
7. letnik
Evan Mathers

Posts : 95
Join date : 2011-06-27
Age : 22
Location : At my bed xD

Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1Sun Jul 03, 2011 6:52 pm

Welcome ! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Erin Rae Johnson Empty
PostSubject: Re: Erin Rae Johnson   Erin Rae Johnson Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Erin Rae Johnson
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Profesorji-
Jump to: