HomeCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
Arianna Amarth Welcome
Trenutni mesec
Arianna Amarth March Marec
14°C, deževno
Točke domov
Arianna Amarth Gryfondom
167

Arianna Amarth Pihpuff
135

Arianna Amarth Drznvraan
50

Arianna Amarth Spolzgad
130
Arianna Amarth The-bosses
Naj RPG pisec
Arianna Amarth Vic
Statistics
We have 89 registered users
The newest registered user is zethspeci

Our users have posted a total of 8572 messages in 258 subjects
Top posters
Princ.
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Sim
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Kiwi.
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Timothy
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Rose
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Neko-chan
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Emilie Mathers
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Mike
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Vic
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Wing
Arianna Amarth Vote_lcap2Arianna Amarth Voting_bar2Arianna Amarth Vote_rcap2 
Latest topics
» Ashley Levitt
Arianna Amarth Icon_minitime1Sun Sep 16, 2012 7:55 am by Ashley Levitt

» Katja Ginny Delight
Arianna Amarth Icon_minitime1Mon Feb 27, 2012 4:50 am by Princ.

» RPG Povezave
Arianna Amarth Icon_minitime1Mon Sep 05, 2011 7:40 am by Rose

» Odsotnosti
Arianna Amarth Icon_minitime1Thu Sep 01, 2011 3:31 am by Emilie Mathers

» Oglasna deska
Arianna Amarth Icon_minitime1Wed Aug 31, 2011 1:32 am by Princ.

» Daniella Delight
Arianna Amarth Icon_minitime1Thu Aug 18, 2011 4:10 am by Timothy

» Tiffany E. O'Connor
Arianna Amarth Icon_minitime1Sat Aug 13, 2011 10:31 pm by Tiffany

» Party?! --> Druženje z vsemi RPG-jci v Sloveniji
Arianna Amarth Icon_minitime1Sat Aug 06, 2011 3:47 am by Emilie Mathers

» Liga Prvakov
Arianna Amarth Icon_minitime1Wed Aug 03, 2011 10:53 am by Timothy

» Pohvale
Arianna Amarth Icon_minitime1Mon Aug 01, 2011 5:20 am by Sim


Share
 

 Arianna Amarth

Go down 
AuthorMessage
Arianna Amarth
5. letnik
Arianna Amarth

Posts : 10
Join date : 2011-03-24

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 12:58 am

Ime: Arianna Jean Amarth
Starost: 15
Letnik: 5.
Zgodovina: Priimek Amarth sega daleč v zgodovino čarovniških korenin, ohranil pa se je vse do zdaj. Jean in Cederic (Ariannina starša) sta se spoznala v šolskih letih. Noro sta se zaljubila in se odločila, da se po končanem šolanju preselita na Irsko. Rečeno, storjeno. Z 19 leti sta zapustila Anglijo ter se vselila v prikupno majhno hiško na Irskem. Srečno sta živela, kmalu pa je majhno hiško napolnil otroški smeh. Rodili sta se jima prvi hčeri. Rose in Jennifer. Svoji hčeri sta zares zelo ljubila, a želja po večih otrokih jima ni dala miru. Ko sta Rose in Jennifer dopolnili 4 leta, je Jean znova povila otročička. Tokrat je na svet prijokal mali Nathaniel. S tremi otroki je bila majhna hiška žal premala, zato sta se zakonca Amarth po dobrem premisleku odločila, da je najbolje, da se preselijo nazaj v Anglijo. Na obrobju Londona, na bolj skritem kotičku sta sezidala veliko hišo ter se v njo vselila z svojimi otroki. Leta so minevala, Jean pa je zopet začutila željo pa majhnem bitjecu, ki bi popestril dogajanje v njihovi družini. Čeprav je bilo skoraj ne mogoče, so ji zdravilci povedali, da zopet pričakuje dvojčka. Rodila sta se Alex in John. Cedric je bil zelo ponosen na svojo ženo, ki je na svet spravila že pet njegovih potomcev. Čeprav je bilo z otroki veliko dela, je po letu dni Cedric dal pobudo, češ, da je zdaj čas, da dobita še eno deklico. Tokrat ni šlo vse po maslu. Jean je dvakrat splavila, njeno duševno stanje pa je bilo na dnu. Čeprav je imela je imela že pet otrok, si je neznansko želela še ene deklice. Po dveh splavih sta s Cedricom ponovno poskusila. Jean je bila zopet noseča in neznansko si je želela, da bi majhno bitjece ki ga nosi pod srcem preživelo. Z veliko vztrajnosti in potrpežljivosti ji je končno uspelo. Rodila se je zadnja članica družine Amarth. Majhna in ljubka Arianna.
Še zdaj živijo v isti hiši, ki je zmeraj polna topline in smeha.
Družina: Oče Cederic (48) je čistokrvni, godrnjav čarovnik. Zaposlen je v Gringottu, zato večino časa razpravlja o denarju. Čeprav daje vtis brezbriznega in tečnega možaka, je zelo ljubezniv in zaščitniški. Njegova družina je zanj največji zaklad, saj pravi, da je le ta edinstvena. Ne mara črne magije in mračnih sil, saj meni, da je to čisto brez smiselno. Njena mama Jean (46) je majhna prikupna, čistokrvna čarovnica. Zaposlena je kot novinarka pri Preroških novicah, zato po večini ve vse najnovejše trače. Rada opravlja ter kuha, vsi, ki pa njeno hrano poskusijo, pravijo, da je kuharska mojstrica. Rada ima vajeti v svojih rokah, saj ne prenaša ne nadzora. Jennifer in Rose (26) sta enojajčni dvojčici. Na pogled čisto enaki, a se karakterno zelo razlikujeta. Vsi pravijo, da je Arianna (po izgledu) pomanjšana Rose/Jennifer. Jennifer rada govori in se smeje, Rose pa je raja sama ter bere. Nathaniel (22) je velik, mišičast fant. Vsa dekleta ob njem vzdihujejo, češ, kakšen lepotec, a Arianna meni, da na njem ni nič kaj posebnega. Nate, kot ga kličejo je velik šaljivec in družinski "grajski norček". Prav tako kot Rose in Jennifer je zaposlen v Aurorskem štabu. Potem sta tukaj še Alex in John (17). Obiskujeta zadnji letnik Bradavičarke, pa tudi ona se želita zaposliti v aurorskem štabu, kot tudi Arianna. Sta zelo zaščitniška do svoje mlajše sestre, saj menita, da je pač premlada, da bi se priženila h komu drugemu. Vsi člani družine Amorth so bili Gryfondomovci, saj je v njihovi družini močno razširjen pogum, drznost pa tudi zvestoba.
Izgled: Arianna ima dolge, nakodrane lase, ki si jih ravna s pomočjo čarovnije. So medeno rjave barve z veliko orančkastimi prmeni. Ljubko ji obkrožajo obraz ter povdarjajo njene velike lešnikovo-rjave oči. Vsi pravijo, da so njene oči kot Bambijeve, zaradi barve in gostih črnih trepalnic, ki jih obkrožajo. Njen nos je rahlo prifrkjen in posut z drobnimi svetlimi pegicali, njene ustnice pa so polne in rožnate. Čeprav je Arianna bolj majhna, je dokaj privlačna. Meri 164 sm, tehta pa 49 kg. Njena polt je svetla, tudi poleti ne porjavi. Arianna ne mara nositi kril, saj pravi da je to preveč punčkasto.
Palica: Ariannina palica je dolga prelepih 27 cm, narejena iz bodike, njena sredica pa je iz vylinega lasu. Zelo dobra je v obrambnih urokih ter priklicu varuha, malce slabša pa pri nadadalnih urokih.
Žival: Sova Leviosa
Dom, ki ti je najbližje: Gryfondom
Značilnosti in osebnost: Arianna je že od nekdaj pogumna in drzna deklica, ki je zvesta svojim načelom. Njen tempo življenja še zdaleč ni umirjen, saj je vihrava in odločna, zainteresirana za nevarne pustolovščine in dogodivščine, na videzno ji skoraj nič ne pride do živega, čeprav se dokaj hitro zlomi. Rada krši pravila, saj pri njej brez tega ne bi šlo. Rada opleta za skrivnostmi ter igra Quidditch. Je zelo pozitivna oseba, saj pri njej ne primankuje smeha, ki pa je, po vrh vsega zelo nalezljiv. Čeprav na prvi pogled daje vtis ne utrudne deklice, se kdaj pa kdaj rada zateče v mir in tišino ter prebere kaj znanstveno fantastičnega, saj, kot je njeno geslo, vrjame v to da "je vse mogoče".Velikokrat na glas izrazi svoje mnenje, kar jo ponavadi spravi v težave, a se svojih besed nikdar ne kesa. Zna biti zvesta in dobra prijateljica, dobra zaupnica in poslušalka. Čeprav je skoraj vedno nasmejana, se njeno počutje lahko v hipu preobrne, ker jo zaznamujejo dogodki iz preteklosti. Najbolj na svetu sovraži mračne sile in črno magijo, saj sama meni, da v tem ni nikakršnega smisla.
Najhujša stvar, ki si jo naredil:V drugem letniku sem profesorico spreminjanja oblike spremenila v žabo.Sicer mi je bilo kasneje malce žal, a je bilo vsaj obilo abave na seznamu. Smile
Najboljša stvar, ki si jo naredil: Naredila je veliko dobrih stvari, a nikoli ničesar noče posebno izpostavljati.
Stvar, ki si jo naredil in jo obžaluješ: Ničesar ne obžaluje, saj vse stori z razlogom. Wink
Barva in žival, ki predstavljata tvojo osebnost in zakaj:
Barva: TURKIZNA- Turkizna barva je mešanica modre in zelene, iz teh barv pa lahko dobiš nešteto barvnih odtenkov, kar zame predstavlja nešteto priložnosti in dogodivščin. Turkizna je tudi barva neba in morja, kar zame predstavlja velike globine, ki so pripravljene sprejeti veliko avantur in prekrškov, a vendar je turkizna tudi barva, ki pomerja.
Žival:LEV-Levi so mogočne živali, ki izražajo veliko poguma. Čeprav je iz njih razvidna tudi ranljivost, se Arianna venomer lahko najde v podobi leva, saj ji je zares všeč njihova prelepa in mogočna podoba.
Življenjski cilji: Arianna je od otrok pri marthovih najmlajša, zato si, prav tako kot drugi otroki želi postati Aurorka.
Back to top Go down
View user profile
Kiwi.
Izvršilni odbor
Kiwi.

Posts : 1120
Join date : 2010-05-01

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 3:47 am

Dobrodošla na forumu! Tvoj dom je Gryfondom! Very Happy

_________________
Ime&Priimek: Kate Jayne Forrester
Funkcija: Prof. OPMS, podravnateljica


Play it pretty for the world!
Back to top Go down
View user profile
Arianna Amarth
5. letnik
Arianna Amarth

Posts : 10
Join date : 2011-03-24

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 3:51 am

Hvala za sprejem in dobrodošlico Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Rose
7. letnik
Rose

Posts : 690
Join date : 2011-01-02
Age : 26
Location : under Jared's bed ;P

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 4:42 am

dobrodošla Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Hollie
5. letnik
Hollie

Posts : 101
Join date : 2011-03-12

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 8:19 am

še en gryfondomovec Very Happy dobrodošla Wink
Back to top Go down
View user profile
Arianna Amarth
5. letnik
Arianna Amarth

Posts : 10
Join date : 2011-03-24

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Fri Mar 25, 2011 9:30 am

Hvala ;D
Back to top Go down
View user profile
Neko-chan
5. letnik
Neko-chan

Posts : 586
Join date : 2010-11-10
Age : 21
Location : Your mom's bedroom ^-^

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Sat Mar 26, 2011 2:57 am

Welcome ^-^

Pa dejmo no, rabmo mal več piflarju... -hint-Drznvraan-hint-
xD
Back to top Go down
View user profile
Aimi
Gryfondomski duh
Aimi

Posts : 31
Join date : 2011-03-13

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Sat Mar 26, 2011 3:39 am

dobrodošla na forumu =P
Back to top Go down
View user profile
Vic
6. letnik
Vic

Posts : 200
Join date : 2011-01-02
Age : 26

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Sat Mar 26, 2011 11:04 pm

dobrodošla ^^
Back to top Go down
View user profile
Arianna Amarth
5. letnik
Arianna Amarth

Posts : 10
Join date : 2011-03-24

Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1Mon Mar 28, 2011 1:19 am

Hvala usem Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
Arianna Amarth Empty
PostSubject: Re: Arianna Amarth   Arianna Amarth Icon_minitime1

Back to top Go down
 
Arianna Amarth
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RPG :: Učenci-
Jump to: